BKool Fietstrainer

BKool Fietstrainer

Binnen trainen kan echt leuker
Met BKool heb je een redelijk betaalbare fietstrainer die je rit echt levendig maakt waardoor je het echt een half uur, uur of langer volhoudt en ook over een paar dagen weer opstapt.

Je kan virtuele routes rijden over de hele wereld met dezelfde weerstand als wanneer je echt op de weg rijd. Wat deze trainer bijzonder maakt is dat het ook mogelijk is dezelfde route samen met je vrienden te rijden en onderweg ook gewoon via de Voice Chat met elkaar praten om elkaar net even wat meer op te peppen! De trainer is via ANT+ en Bluetooth Smart met je pc, mac of tablet te connecten en werkt erg eenvoudig. Ook compatibel met Zwift.
Heb je zelf een geweldig rondje die je in de wintermaanden wilt blijven fietsen? Dit is ook gewoon mogelijk door deze route te filmen en via de video editor te bewerken. Vervolgens fiets jij gewoon je vertrouwde route maar dan thuis op je fietstrainer.

Kom gerust eens testen!

Heb je nog vragen? Of wens je een product van BKOOL te kopen?

Contacteer ons via onderstaand formulier…

Ja, ik sta toe dat Lievens Bike Repair (lievens-bikerepair.be) mijn gegevens verzamelt, zoals beschreven staat in de disclaimer.