fietsenmaker Lievens Bike Repair-kortrijk - aankoop, onderhoud en herstel fietsen

Fietsenmaker Lievens Bike Repair

Specialist in Race en Triatlon fietsen

In 2009 sloot ik me aan bij de plaatselijke triatlonclub. Een hobby die ondertussen mijn leven al heel wat veranderd heeft. De eerste wedstrijden nam ik deel met de 20 jaar oude koersfiets van mijn pa. Toen een fiets met aanzien, één van de eerste met versnellingen aan het stuur, nu kreeg ik ook nog veel bekijks maar dan vooral door de roze opvallende kleur.

Terwijl de trainingsuren opdreven en de passie groter werd, vond ik het tijd om te investeren in een nieuwe fiets, dan nieuwe wielen,… De bezoekjes aan de fietsenmaker werden talrijker, de interesse in de onderdelen, het onderhoud en het samenstellen van fietsen des te meer. Het sleutelen aan onze fietsen thuis beviel me zo goed dat ik besloot om me in te schrijven voor een opleiding fietsenmaker.

Al na enkele lessen wist ik voor 100% zeker dat dit hetgeen is waarin ik verder wil. Mijn passie voor techniek kan ik hier perfect combineren met mijn passie voor fietsen.

In mei 2013 besloot ik de stap te wagen en werd ‘Lievens Bike Repair‘ boven de doopvont gehouden. We begonnen klein maar konden in de voorbije jaren uit groeien tot een volwaardige fietsenzaak.

Ik wil me onderscheiden op het gebied van service en kwaliteit. Een persoonlijk, eerlijk en open contact waarin met gezamenlijk overleg gezocht wordt naar het beste product volgens de wensen en verwachtingen van de klant.

Kom gerust langs met al je vragen en ideeën. We helpen mee zoeken naar antwoorden en oplossingen.

Hopelijk tot gauw!

Sportieve groeten,
Lieven

Bij ons kan je terecht voor:

  • Onderhoud en herstel (alle merken, E-bikes met shimano motor)
  • Verkoop (dames- en herenfietsen, elektrische fietsen, racefietsen,…)
  • Onderhoudsproducten (Morgan Blue)
  • Accessoires (Helmen, Brillen, Verlichting, Wielen, Banden,…)