Shimano Service Center

Een betrouwbare partner

Een goede service is steeds ons stokpaardje geweest. Om die service te kunnen bieden moeten we als fietsenmaker kunnen terugvallen op leveranciers die dezelfde service nastreven. Daarom dat we in de loop der jaren meer en meer gingen samenwerken met Shimano.  Een betrouwbare partner die mee denkt met ons en die ons super ondersteunt op zowel technisch als logistiek vlak.

Daarom dat we dan ook heel trots zijn om 1 van de Shimano Service Centers te mogen zijn. We hopen hiermee onze klanten nog beter te kunnen bedienen.

Of je nu je fiets gebruikt voor sport, woon-werkverkeer of voor recreatie, betrouwbare fietsservice is essentieel om ervoor te zorgen dat je optimaal van jouw fiets kunt blijven genieten. Regulier onderhoud door professionals garandeert een langer leven van jouw fiets en een verhoogd rijplezier. En voorkomt ook onverwachte en vermijdbare kosten.

Waarom een Shimano Service Center?

Bij een Shimano Service Center mag je excellente service verwachten van de mensen die jouw fiets het beste kennen. Je hoeft je hier geen zorgen te maken over kwaliteit, betrouwbaarheid, kennis en veiligheid. We doen er alles aan om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken om goed voor je fiets te zorgen. Je kunt ons alles vragen. Wij helpen je graag en geven graag advies. We tonen ook graag onze expertise in wat wij voor je doen – telkens weer.

Wij leveren uitstekende fiets service:

  • Uitgevoerd door Shimano getraind en gecertificeerd personeel
  • Gebruik van originele onderdelen
  • Toepassen van de laatste Shimano technologieën

 

Bezoek de Shimano Service Center website en kom meer te weten over hoe jij het meeste uit jouw fiets haalt.

www.shimanoservicecenter.com

 

Bij ons kan je terecht voor:

  • Onderhoud en herstel (alle fietsen, E-bikes met shimano motor)
  • Verkoop (Racefietsen,MTB’s, Crossfietsen, Triatlonfietsen, E-bikes,…)
  • Onderhoudsproducten (Morgan Blue, Bardahl,…)
  • Accessoires ( Helmen, Zadels, Brillen, Wielen, Banden,…)