Ceramicspeed

Ceramicspeed

Bespaar 6-9 Watt met een standaard CeramicSpeed ​​lager upgrade

Op een Ironman afstand kun je maar liefst 9 minuten winst behalen! Met CeramicSpeed ​​lagers vermindert de wrijving en profiteer je van de toegenomen levensverwachting. Je fiets zal niet alleen sneller rijden. Tests bewijzen dat je 6-9 watt bespaart met CeramicSpeed ​​lagers in je hubs, 11-tands derailleurwielen en trapassen, vergeleken met een set standaard lagers. De tests werden uitgevoerd met behulp van exact dezelfde CeramicSpeed ​​lagers die de gesponsorde teams gebruiken en die beschikbaar zijn in de fietswinkels wereldwijd.

Bij het optimaliseren van je fiets loont het zich om je te concentreren op alle details, vooral op de kleine onderdelen in je fiets die je prestaties maximaliseren. Dankzij de unieke technologie achter de CeramicSpeed ​​lagers en de optimalisatie van de race-ketting, bent je in staat om 10 tot 16 watt sneller te gaan of energie op te slaan. Deze winst wordt behaald door middel van een volledige CeramicSpeed ​​upgrade om je winnende voordeel te berekenen bij de finish.

Bespaar 10-16 Watt met: Hub lagers, trapas, OSPW (OverSized Pulley Wheel System) en UFO ketting. Je kunt ook een upgrade van je fiets doen met een standaard CeramicSpeed ​​lagers (inclusief Hub lagers, trapas en 11-tands derailleur wielen wat resulteert in 6-9 watt energiebesparing), of voeg de CeramicSpeed ​​UFO Chain aan de normale upgrade toe en bespaar een totaal van 8-14 watt.

 

Heb je nog vragen? Of wens je een product van Ceramicspeed te kopen?

Contacteer ons via onderstaand formulier…

Ja, ik sta toe dat Lievens Bike Repair (lievens-bikerepair.be) mijn gegevens verzamelt, zoals beschreven staat in de disclaimer.