Geen onderdeel van een categorie

Lievens Bike Repair verhuist!

6 jaar geleden hielden we ‘Lievens Bike Repair’ boven de doopvont. Uit een passie voor techniek en triatlon ontstond een nieuwe liefde: ‘de fiets’.

We begonnen voorzichtig met 1 binnenband in onze garage. Met de opbrengst kochten we nog een binnenband en vervolgens een buitenband en van hieruit bleven we heel voorzichtig en stap voor stap groeien en investeren. Aanvankelijk stonden nog 2 auto’s in de garage. Al snel bleef er eentje buiten staan en niet veel later stond ook de tweede auto buiten. Vanaf die eerste binnenband streefden we er naar om garant te staan voor een uitstekende service. Om samen met de klant op zoek te gaan wat voor hem en zijn budget de beste oplossing is.

We maakten van bij de start de keuze om kwalitatieve producten aan te bieden waar we ten volle achter staan. Hiervoor vonden we enkele goede partners/leveranciers waar we nog steeds uitstekend mee samen werken.Het werd echter alsmaar moeilijker bewegen in onze garage. Ook ons huis veranderde meer en meer in een stockageruimte. Toch bleven we twijfelen om de stap te zetten. We keken voorzichtig uit naar een ruimer pand, maar bleven verknocht aan ons huis en onze buurt. Eind december 2018 botsten we dan toch op een pand die ons ideaal leek. Niet te ver van waar we nu wonen, dicht bij de school van de kindjes, een ruime parking, meer zichtbaarheid,…

We maken nu dus toch de sprong zonder iets te veranderen aan wie we zijn of hoe we werken. We blijven trouw aan onze huidige partners die ons lieten groeien en ons de kans gaven om onze zaak rustig op te bouwen.We blijven streven naar een perfecte oplossing voor elke klant.

Het kriebelt van de goesting en het verlangen om aan dit nieuwe hoofdstuk te beginnen.

Ondertussen is de verhuis achter de rug. De winkel is nog niet af, maar iedereen is reeds van harte welkom in de Aalbeeksesteenweg 72, Kortrijk.  We hopen jullie hier nog beter te kunnen ontvangen en bedienen.

Sportieve groeten,

Lieven en Sofie

Laat gerust een reactie achter!