Geen onderdeel van een categorie

Stockverkoop elektrische fietsen tot €300 korting

Het is nog eventjes wachten op het zonnige weer, maar met deze windkracht is een duwtje in de rug van je elektrische fiets toch al goed meegenomen. Daarom lanceren we een actie op deze stockmodellen:


Merida eSPRESSO CITY 700 (lage instap)

€2499 ipv €2699

Deze fiets is uitgerust met een Shimano Steps E6002 motor en 500Wh batterij. De merida eSPRESSO CITY 700 heeft 7 versnellingen. Het schakelen gebeurt inwendig in het achterwiel. Dit systeem heet Nexus, hierbij loopt uw ketting steeds recht (in tegenstelling tot bij een achterderailleur). Dit biedt als voordeel dat de ketting, tandbladen en cassette veel minder snel verslijten. Dit bespaart u kosten op lange termijn. De fiets is extreem duurzaam en gemaakt van licht aluminium met optimale stijfheid t.o.v. het gewicht. Verder is de fiets uitgerust met hydraulische schijfremmen, een verende voorvork + zadelpen.


Merida eSPRESSO CITY 800 (lage instap)

€2699 ipv €2999

De Merida eSPRESSO City 800-E is een elektrische fiets met lage instap en een Shimano Alfine Di2 8 speed naaf versnelling. De ondersteuning komt van de soepele Shimano STePS E6000 motor met een 500Wh accu voor een grote actieradius. Deze merida eSPRESSO CITY 800 onderscheidt zich van andere E-Bikes dankzij zijn elektronisch schakelen (Shimano DI2, hetzelfde systeem als op de betere racefiets). Hiermee is het zelfs mogelijk om de fiets automatisch te laten schakelen. Sta je stil aan een stoplicht zal hij automatisch terugschakelen naar een kleinere versnelling om gemakkelijk te kunnen starten bij groen licht. Rijd je met wind in de rug dan zal hij automatisch een versnelling hoger schakelen wanneer hij voelt dat je minder kracht geeft of teveel omwentelingen trapt.  Dankzij de verstelbare stuurpen kan de zithouding makkelijk aangepast worden. Een verende voorvork en verende zadelpen zorgen er samen met de iets rechtere houding voor dat ook langere afstanden geen enkel probleem zijn op de eSPRESSO CITY 800-E.


We geloven volop in de kwaliteit van de E-Bikes van Merida. Een super stevige kader, een goede loop in de fiets (ook zonder ondersteuning rijdt hij als een gewone stadsfiets) en een betrouwbare motor van Shimano. Daarnaast kunnen we rekenen op een uitstekende service van Shimano, waardoor we u steeds gesmeerd op weg kunnen helpen.

Kom zeker langs om een testrit te maken met één van onze elektrische fietsen!! 

* Actie geldig zolang de voorraad strekt! Op is op.

 

Laat gerust een reactie achter!